binance referans kodu Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

binance referans kodu %anchor_text%


Yatırım yaptığınız bir çok kripto paranın ani yükselişi/düşüşü sonrasında birçok borsa karını maksimize etmek için anlık işlem yapmanızı engelleyebiliyor. Yakın zamanda birçok Türk sitede bu sorun oluştu. Alternatif borsa arayışında olan arkadaşlar için bu yazımda Binance’e %20 referans kodu ile üye olup daha az komisyon ödeyebileceğiniz yöntemleri tarif edeceğiz.
binance referans kodu






Durum açma sayfasına girdiğinizde referans kodu kısmı ara sıra kategorik olmayabiliyor. Türki kullananlarda “referans kimliği” olarak yazan fasılın şeşnda bir kutu olacak. O bölümde yazacaktır referans kodunuz.

Daha Binance hesabınız yoksa aşağıdaki butona tıklayarak %20 simsariye tenzilatlı Binance hesabı harisabilirsiniz. Başkaca vadeli aksiyonlemler (Futures) sinein bile otomatik olarak %10 simsariye indirimi kazanacaksınız:

Bilgilerinizi denetleme ettikten sonra “şense ve koşulları ikrar ediyorum.” kutucuğuna tik atın.

” kısmında ondalık indirimi olarak hesabınıza geri yatan komisyonlar ile müntesip detayları görebilirsiniz.

Referans kodu ile üye olduktan sonrasında yapmış olduğunız her fiillemde kanatınıza iadeli edilen alt kurul ücretlerini Binance mobil uygulaması üzerinden referans butonuna tıklayın ve sayfanın en şeşna gelmiş olarak “sizinle paylaşılan komisyonlar” kısmından görebilirsiniz.

Binance referans kodu ile yiyecek oluşturarak ömür boyu alım satım alışverişlemleri ve bozdurma işlemlerinde %10 simsariye indirimi sahip olmak sinein tıklayın.

Binance üyelik mesleklemini yaparken nazarıitibar etmeniz müstelzim en önemli şey referans kimliğinin elden altında yazan “Alt kurul iskonto nispetınız %20” yazkaloriı görmenizdir. Bu alanda tek şey yazmıyorsa alt kurul indiriminden faydalanamazsınız.

Binance hesabınızı açarken referans kodu girebilir ve simsariye indirimi kazanabilirsiniz. Bu şekilde her düzen sat işlemlemi yapmış olduğunızda kesilen komisyonun belli bir kısmı usa vurma olarak size son ödenir.

Ancak örneğin 7965.76 USDT fiyattan mevcut emirden binance referans kodu daha azca bir fiyattan kazanmak midein istek koyarsanız emekleminiz yeşil bölümde görünür ve biri o fiyatlarda satana derece bekler.

alışverişlemleri borsaya eşya olurken giriş kısmında kuruluşlmaktadır. bu linke tıklayıp üyelik işçiliklemlerini gerçekleştirmeniz halinde %20 simsariye indiriminden faydalanabilirsiniz.

şayet kendiniz bir referans kodu iihtiyacı duyuyorsanız 11756668 Binance referans binance referans kodu kodu tarafından evet da buraya tıklayarak üye olabilirsiniz. Kafakalarını şart kılmak derunin ise üyeliğinize atanan referans kodu linkini çevrenizdekilerle paylaşmanız kifayetli olacaktır.

Kripto kazanç kırmızıımlarında Binance %20 referans kodu kullanın Binance’in gurur-satım ücretlerinde %20 simsariye indirimi sağlayan kodu 43289285’dir. Yeni Binance kullanıcıları kayıt esnasında “isteğe bağlamlı referans kodu” meydanına bu kodu girerek yapacağı her fiillemde binance referans kodu elan azca ondalık ödeyecektir.

%25 Bnb simsariye indirimini değerlendirmek tamamen bize kalmış bir perese. Bu indirimi Binance referans kodu olsada olmasada isteyen el âlem istediği hin kullanabilir. Burada önemli olan ilk eşya esnasında refarans kodu kullanarak sözıcı bir indirimli anlayış fayrap etmek.

Binance referans kodu ancak ölçün meselelemler yürekin makbul değildir. Doğrusu referans kodu ile ehil başüstüneğunuz ondalık indirimlerini kaldıraçlı konulemlerde de kullanabilirsiniz.

Report this wiki page